Varför vill jag blogga? | mymiraclebaby
mymiraclebaby

mymiraclebaby

Annons

Varför vill jag blogga?

Hej

Therese heter jag och är ny här i bloggvärlden och försöker fortfarande lära mig hur det går till. Hoppas det löper på smidigt och att jag snart är inne i det 🙂

Anledningen till varför jag börjar blogga är för att människor runt omkring mig har undrat varför jag inte gör det, så har funderat fram och tillbaka om det är rätt för mig och min familj men har nu efter mycket om och men och fördelar och nackdelar kommit fram till att ge det en chans, då jag tror att många människor som inte lever i en normfamilj nog kommer att uppskatta att läsa och följa min vardag, även människor som lever efter normen kanske också uppskattar eller tycker det är intressant att få en insyn i hur andra normbrytande familjer lever.

Som ni förstår av texten ovan så lever jag tillsammans med en annan kvinna, vår gemensamma dotter på 1,5 år och min sambos son sen tidigare. En helt vanlig familj som gör helt normala saker men i vissa andras ögon är en helt onormal familj. Men om ni nu vill följa med mig och min familj i vår vardag så kommer ni att få se att den är precis likadan, lika tråkig, lika rolig och lika galen som alla andra familjers.

Jag i rosa, vår dotter Kendra i mitten och min sambo Ulla i grått.

Som ni ser på bilden ovan är vi en väldigt fotbollsintresserad familj och laget i vårt hjärta är Real Madrid och ikväll är det match 20.45 så vi har laddat upp med matchkläder idag!

Ha en underbar lördag allihopa och hoppas ni vill följa med på vår resa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mymiraclebaby

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats