Myshelg i Stugan🏠 | mymiraclebaby
mymiraclebaby

mymiraclebaby

Annons

Myshelg i Stugan🏠

I torsdags åkte vi upp till mamma och pappas sommarstuga uppe vid Höga Kusten. Vi har en egen liten stuga på tomten som vi nu har gjort iordning, vi är inte riktigt klara än men vi fortsätter i vår när vi återkommer. Stugan man ser bakom Kendra är våran👇

Vi har haft väldigt mysiga dagar här uppe i norr med sällskapsspel, mammas goda grillmat, myskvällar med massa gott, spenderat dagarna ute med lek tillsammans med Kendra och kusinen, tittat fotbollsmatch och bara varit, en helt underbar “långhelg”.

På tomten har vi även ett ganska så stort blåbärsställe och Kendra bara älskar att hänga där tillsammans med sin kusin och mumsa i sig, ett bär i taget och det går verkligen inte fort men hon njuter.

Dagarna här går så fort och vi är nu redan påväg hem igen, Ulla kör och jag sitter i baksätet tillsammans med Kendra och ser henne leka och bara anpassar sig till en bilresa på ca 60 mil, inget gnäll, hon är så duktig vår lilla tjej❤

Ha en trevlig söndag allihopa😊

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mymiraclebaby

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats