Höst! | mymiraclebaby
mymiraclebaby

mymiraclebaby

Annons

Höst!

Hej alla ni som följer mig, ber om ursäkt att jag inte varit så aktiv här på bloggen på sistone, men tänkte få ihop ett inlägg nu.

Hösten är ju verkligen här nu med allt vad det innebär med regniga, blåsiga dagar och förkylningar som avlöser varandra här hemma.
Jag har aldrig varit ett fan av hösten och ser den årstiden som något man kan hoppa över men vet att många bara älskar hösten och jag kan verkligen inte förstå varför.
Fick den här fina stjärnan av min mamma igår så nu Längtar jag verkligen till julen och snön, att få julpynta tillsammans med familjen och bara njuta av alla vackra ljusslingor och färger.

Kendra växer så det knakar och kan jättemånga ord och meningar, alla färgerna och kan räkna, det är så roligt att se att hon bara under en dag kan ha lärt sig så många nya saker och man blir så glad och stolt. Kendra hjälper till med allting här hemma, duka, tvätta, städa och fixar och donar och hon är så mallig när vi uppmärksammar hur duktig hon är på allt❤️

Förra helgen fick Kendra en studsmatta och hon bara älskar den, vill inget annat än att gå ut och hoppa, vi får låsa dörrarna här hemma då hon går ut själv när vi inte ser, hon är väldigt företagssam och bestämd och tycker att hon kan allt själv. Hon har tyckt att det varit jättejobbigt att inte få gå ut på över en vecka då hon varit för sjuk för det men imorron ska hon tillbaka till förskolan och självklart ska hon få vara ute när vi kommer hem efter det och hoppa så mycket hon vill.

Nu ska jag ta och njuta av kvällen tillsammans med mitt stora hjärta då Kendra sover, innan det är dags för sängen. Film och soffmys och massa frukt😋

Ha en fin tisdagskväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mymiraclebaby

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats