Fullspäckad helg! | mymiraclebaby
mymiraclebaby

mymiraclebaby

Annons

Fullspäckad helg!

Hej😊

Precis som rubriken lyder så har helgen varit fullspäckad!

I fredags var vi hembjudna till min syster och hennes familj på Halloweenfest (för barnen) och fick god middag och efterrätt😋Kusinerna älskar att umgås med varandra och det var fullt ös hela kvällen. Då barnen inte är så gamla än så förstår dom ju inte riktigt vad halloween är än men dom tycker ju ändå det är roligt med ansiktsmålning och alla dekorationer och sen så fick man ju lite godis (som Kendra inte riktigt har ätit förut men som hon ändå förstod på en gång att det här var nånting gott och det vill jag gärna ha mer av)🙈

lördags var det “halloween” kalas för min kusin som fyllde 10 år. Blev god smörgåstårta och massa gottesaker även då. Kendra hade jätteroligt då det fanns massa släktingar som hade barn i samma åldrar ungefär som henne själv.

Idag har kusinen varit här hela dagen och barnen har varit ute och lekt, hoppat studsmatta, gungat och åkt rutchkana, allt som båda dom där två tjejerna älskar. Eftermiddagen spenderades hos mormor och morfar och det har varit fullt ös hela dagen. Blev även den här dagen bjuden på god mat av mamma. Så nu när det står svart på vitt så har vi inte behövt laga mat på hela helgen, ibland har man tur😁

Kendra däckade redan 18.45 efter ett skumbad och godnattsaga, så nu är det dags att slänga sig i soffan och titta på film med mitt stora hjärta innan läggdags.

Hur har eran helg varit? Och ni som läser sagor/böcker för era barn, vad brukar ni läsa?

Ha en fin söndagskväll💞

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mymiraclebaby

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats